Om bloggen

Chaly här!
Den 11/3 2017 drabbades min man Patrick av ett plötsligt hjärtstopp på ett motionslopp i Stockholm. Man hittade senare att hjärtstoppet berodde på en akut hjärtinfarkt i höger kranskärl. Patrick låg kvar på sjukhuset i 11 dagar. Han minns ingenting av händelsen.

Har du eller någon du känner råkat ut för någon liknande händelse? Kontakta mig för ett ev gästinlägg på bloggen! 

Det handlar här om livet och träning, om barnen, hunden och andra skitjobbiga saker. Med humor. Ibland måste jag bara få säga som det är, ärligt, rakt och på mitt sätt.
Det handlar också om hur man fortsätter träna efter ett plötsligt hjärtstopp på ett motionslopp, både som drabbad (min man Patrick 39 år) och som anhörig (jag). Hela mitt tidigare liv som engagerad träningsentusiast i flera föreningar och hela mitt yrkesval raserades och jag kämpar dagligen med att få tillbaka gnistan och meningen. Tiden får utvisa.

Målgrupp: Jag tror att du som läser är 35+, har familj och tänker på träning på nåt sätt, antingen att du borde eller så tränar du redan regelbundet. Jag skriver för dig som älskar och för dig som hatar träning och för alla däremellan, jag tror nämligen att ni kommer att gilla samma inlägg.

Med en nyfunnen insikt om hur extremt viktig träningen är för hälsan och hur extremt farligt det kan vara att vara stillasittande, inspirerar jag genom cyniskt ärliga inlägg, alla att ta en närmare titt på sin egen motivation.

Historik: Jag började skriva bloggen 2013 efter en värre cykelolycka, se även. Bloggade väldigt sporadiskt under 2014, bara lite om min trippelklassiker och nästan inte alls under 2015, det mest besökta inlägget 2015 var det om vasaloppet och sen skrev jag ett inlägg 2016. Nu bloggar jag nästan varje dag.

 

Bloggteman:

Plötsligt hjärtstopp

Familjeliv med barn och äventyr

Hunden, träning och lydnad

Träning, tävling och lopp

Close