Runstreak

Runstreak betyder att man springer varje dag. Minst 1 mile dvs 1,6km per dag.
“Vem som helst, kan när som helst springa 2 km” det är ju nästan pinsamt kort. Onödigt kort. Det behöver man nästan inte byta om till.

1,6 km kan man ju springa i sömnen, tänkte jag, så det är typ ingen idé. Men sträcka är ju valfritt och ifall man ska springa varje dag ett tag, kanske 1,6 – 3 km kanske är vettigt just nu.

Pinschern Alexi

PÅ med isdubbar (yes på min första springdag på evigheter snöar det) och hunden i sele och mössa och ut. Efter 200 m kändes det som om hjärtat skulle hoppa ur halsen och efter 100 m till tänkte jag att jag kan inte springa saktare, då stannar jag ju. Men jag var tvungen att stanna. Ont i andningen. Såklart tänker en Corona så fort det är nåt med lungan.

Jag gick, hunden kissa och sen sprang vi och gick om vartannat. Ner till golfbanan och sen vända, ca 2 km totalt.

Jag vart inte svettig riktigt, det var mest jobbigt att andas. Min kondition är botten tänker jag. Och dagen efter kommer jag knappt ur sängen. Jamen välkommen klimakteriet! Kan man skylla allt på detta verkligen?

Orimlig träningsvärk är ju ett tecken på klimakteriet eller också risig styrka eller dålig kondition. Tror jag har en blandning av alla tre.

“Vem som helst, kan när som helst springa 2 km” Jo, eller hur? Jag klarade inte ens en dag. Om det här tänker jag inte skriva i min blogg. Aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.