DFL ledde till kolhydratstömmning

Kolhydratstömmning innebär att man undviker kolhydrater några dagar för att kroppen ska kunna ta upp en ännu större mängd. Man tror att kroppen suktar så mycket efter kolhydrater att den suger åt sig allt socker den kommer åt. Detta är fasen före ketos.

Detta ska vara speciellt fördelaktigt inför en tävling eller ett större lopp tex ett maraton. För att öka prestationsförmågan. Vissa påstår upp till 25%. Vi får väl se :)!
Eftersom jag kom DFL (dead fucking last) på simningen imorse, skyller jag allt på paleo dieten som jag kastade mig in i i början av veckan. Musklerna tog slut och mjölksyran tog vid, mina simglasögon åkte snett och läckte in vatten och jag fick inte luft. 
Det är bara inse, jag har störst utvecklingspotential när det kommer till stressgantering i idrottssammanhang. 
Så inför imorgon blir det kolhydrater. Imorgon är det Les Mills årliga event i Globen. Man kan köra alla deras pass efter varandra. Jag blev övertalad och anmäld. Jag gillar egentligen bara RPM (spinning) och kanske bodybalance, men eg tycker jag om att göra riktig yoga eller Thai Chi inte på låtsas. Hellre köra boxning än bodycombat, hellre skrota på gymmet än leka gym. Men iaf nu ska jag dit och är laddad. Och full med kolhydrater.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.