Morgonstund har guld i mun. Och lite klorvatten.

05.10 ringer klockan om en timme är jag i poolen.

Som jag har längtat! Helt sjukt att det kan vara så kul med simning. Och med träning 06.15 på en fredag morgon.
Vi är ett gäng på 15 pers som träffas och tränar inför nästa säsongs triathlon och utomhus simning. Det är förstås bara killar och jag, eller vänta det är en tjej till från Tyskland och sen är det jag som är född i Tyskland och 13 grabbar. 
Varför är det inte fler tjejer? För tidigt!, säger folk. För tidigt för vaddå? För att träna? 
Jag hade åkt hit om det varit kl 5 också.
Varför? Jag vill hinna simma.
Dessutom tycker jag att det är skönt att slippa väcka barn och göra frukost till flera. Jag har bara mig själv och min termosmugg att bry mig om. I bilen dit en trevlig podcast och sen träna. Träna mig för mig. För att jag vill bli bättre, för att jag vill må bra. Lite ego-boost innan dom andra är vakna. Är det därför det är fler män på kursen? De är vana att ego-boosta, de tar dig själva seriöst och de satsar. 
Varför gör inte vi det?
Eller jag menar, varför gör vi medelålders flerbarnsmödrar inte det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.