Så mycket att göra, så lite tid.

Det är varmt och klibbigt. De bråkar och tjafsar som vanligt vid hyrbilsdisken. Jag svettas. Svårt att andas. Värmebölja. Det riktigt bränner, när vi går ur bilen. ACn i lägenheten funkar sådär. Och oj, vad dåligt jag städade sist vi var här.
Men ändå. Jag är framme. Och min långväga vän, hon kom också fram.  Hon flög in från Köpenhamn för att hålla mig sällskap.
Vi  äter lite manchego och tortilla till lunch. Dricker lite sangria med massa is och badar i poolen, den är helt varm. Badkarsvarm.
Sen skulle vi schemalägga alla aktiviteter de närmsta dagarna. Jag har gjort en plan. En lång och gedigen plan. Vi skulle testa yoga, det finns en cool yogastudio vid havet, vi måste kolla om gymmet körde några pass på stranden, kanske åka bananbåt, testa jetski och hyra cyklar. Sen såg jag att man kunde paddla kajak också samt låna sup-bräda. Det kunde väl vara kul?
Och en sak som jag aldrig gjort är att hyra solstol på stranden, det måste vi testa.
Den vegetariska restaurangen brukar alltid vara god och jag vill dricka en mojito på stranden i ett stort plastglas.
Vi måste ju bara simma några kilometer i havet, det kanske vi kan göra varje morgon? Kanske kunde vi köpa varsina såna där bodysurfboards och se sådär ungdomliga ut. Och den där stranden som jag inte varit på på länge Cabo Roig, dit måste vi åka, för där är det ju så vackert. Kanske också ta en båt till den där piratön och äta lunch. Saltsjön har kompisen aldrig sett, den är perfekt för långsimning eller vindsurfing och vi behöver verkligen smörja in oss med den där leran som ligger där, den har ju föryngrande egenskaper och vi blir ju liksom bara äldre. Hela tiden.
Shoppa måste vi ju passa på. Jag behöver definitivt en ny skjorta. Och vi ska springa längs kanalen, det har jag aldrig gjort. Och promenera, för att titta på omgivningarna och de nya byggnationerna, sånt brukar man aldrig ta sig tid för. Har du förresten ätit på den där restaurangen där man steker sin mat på en sten vid bordet? Det är ju lite roligt. I Torrevieja finns en gigantisk glassbar, det är ju jättegott.
Åh det kommer bli så kul.
Men först måste vi ta ett glas mousserande och hänga lite till vid poolen, svalka oss och vila. Sen ner till stranden och kolla läget. Vi kanske kan gå lite på strandpromenaden. Visst behöver man ingen solskyddsfaktor såhär sent på eftermiddagen?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.