Vad gör folk med sin tid?

Hur hinner du? Är en fråga jag får några gånger om dagen. 

Frågan är befogat, förstå mig inte fel nu.  Jag fyller dagarna med 4 företag 5 träningsklubbar, 30-tal anställda, 2 hästar, hund, 3 barn, en man, ett alldeles för stort hus och ett gediget intresse av att träna för att bli bättre, vilket kräver omkring 2h träning/dag ibland mer.
Men alla har samma andel timmar per dygn som vem som helst.

Men frågan är sliten och ännu slitnare blir svaret: desto mer du gör desto mer hinner du med.

Det är så. ÄR. 
Nu när jag gör ingenting går dagen ändå. Jag har inte förstått frågan riktigt förstäns nu. När du inte gör nåt tar dagen också slut. Jag trodde nog inte det var så, utan mer att om man inte gjorde nåt så skulle man ha tid att göra massor. Men att inte göra nåt tar också tid. Men det känns inte som man har mer tid då. 
Förklara för mig du som frågar: hur hinner jag? 
För nu vet jag varför du inte hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.