World triathlon Stockholm

Here I come! Sprint distans 750m simning, 20km cykel, 5km löpning

Cyklingen är jag mest orolig för. Fick tillbaka min cykel i torsdags och har hunnit cykla nästan 2mil. Bara. Så det får gå som det går. Räknar med snitt på 22km/h och allt över det är bonus och beroende av min hantering av skräcken. Skräcken för fallet.
Sen är det ju det här med hur jag fäster cykelväska och nummerlapp på sadelstolpen tillsammans. Skit fan skulle säkert ha haft en ramväska. Hittar inget om det på nätet. Så jag tejpar fast min sadelväska på ramen. Det får duga.
Jag ser det som att ifall det går skit i cykelmomentet så har jag ju alltid löpningen kvar. Jippiie! :/
Simningen kommer gå bra. Och med bra menar jag roligt. Våtdräkten sitter och flyter och crawlen är reflex.
Inget krav på tid. Men skönt om det är under 2.15, eller under 2, eller helst 1.45, men då måste jag nog trampa igenom rädslan i cyklingen.
Jag är nöjd om jag kommer igenom och inte gör nåt fel och blir utesluten.
Pepp pepp pepp.
Vad har jag gett mig in på?
Vi ses i spåret..

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.