Om mig/ kontakt

hund

Kontakt:

Mail: chalyengel @gmail.com
Instagram: @chalycool
Facebook sida: chaly.se

Chaly här!
Den 11/3 2017 drabbades min man Patrick (då 39 år) av ett plötsligt hjärtstopp på ett motionslopp i Stockholm. Man hittade senare att hjärtstoppet berodde på en akut hjärtinfarkt i höger kranskärl.
Patrick låg kvar på sjukhuset i 11 dagar. Han minns ingenting av händelsen.

Har du eller någon du känner råkat ut för någon liknande händelse? Kontakta mig för ett ev gästinlägg på bloggen! 

En stor del av bloggen har handlat och handlar fortfarande om den händelsen och hur man börjar träna igen, när den man älskar nästan dog av träning. Jag har börjat prioritera andra saker och uppskattar att vara i naturen på ett annat sätt än tidigare. Nu är det livsnödvändigt. Upplevelselopp och äventyr, kantar min vardag. Jag drar iväg barnen på upptåg, till deras förtret. Men det kan inte hjälpas. Jag vill uppleva och göra mer äventyr. Jag försöker skriva om våra/mina upplevelser. Ibland måste jag bara få säga som det är, ärligt, rakt och på mitt sätt.
Hela mitt tidigare liv som engagerad träningsentusiast i flera föreningar (triathlon) och hela mitt yrkesval som även det handlade om träning och hälsa raserades på en sekund. Jag har jobbat med träning och hälsa i hela mitt liv, allt från butikschef på hälsokost, till gym-entreprenör, till ansvarig på simklubb, huvudtränare i förening och har även pluggat mastern på GIH (idrottshögskolan). Men nu kände jag mig som en bedragare och hoppade av allt.

Historik: Tidigare handlade min blogg om träning och om kost, men mest om träning, ärligt och osminkat. Jag började skriva bloggen 2013 efter en värre cykelolycka, se även. Bloggade väldigt sporadiskt under 2014, bara lite om min trippelklassiker (Där jag gjorde tjej-, halv- och helklassiker under samma år). Jag bloggade nästan inte alls under 2015, det mest besökta inlägget 2015 var det om vasaloppet (jag kom bland de 100 sista i mål) och sen skrev jag ett inlägg 2016 om vätternrundan, också det med mycket humor. Nu bloggar jag flera gånger i veckan.

Vem är jag?

Skribent, student och bloggare.
Jag är 41 år, gift med Patrick sedan 2001, vi har 3 barn: 16, 12 och 10 år
Bor på landet utanför Stockholm
Hund: blandras (malinois/rottweiler)
Jag går Adventure Academy Sweden 2018. Det är en äventyrsutbildning, där man planerar ett eget projekt till sommaren 2018. Läs om mitt projekt Nordkalottleden här.

Mål 2018: Hitta fler äventyr i mitt liv. Göra det jag älskar.

Ta hand om er och dom som ni häller kära. Livet är jävligt skört.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

One thought on “Om mig/ kontakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *