Om mig/ kontakt

Kontakt:

Mail: chalyengel @gmail.com
Instagram: @chalyengel
Facebook sida: chaly.se

Chaly här!
Den 11/3 2017 överlevde min man Patrick (då 39 år) ett plötsligt hjärtstopp på ett motionslopp i Stockholm. Man hittade senare att hjärtstoppet berodde på en akut hjärtinfarkt i höger kranskärl.

En stor del av bloggen har handlat och handlar fortfarande om den händelsen och hur man kommer tillbaka. Jag började vandra på Camino de Santiago.

Har hittills vandrat på Camino de Santiago fyra gånger. Camino Frances, Pamplona-Logroño v.44 2017 med två av mina barn (klicka här), Camino del Norte och Primitivo, sommaren 2018, solo (klicka här), sen igen med två av mina barn: camino Frances: Sarría- Santiago. v. 44 2018 (klicka här)

Sedan Saint Jean Pied du port till Burgos sommar 2019, med äldsta sonen och en vän till honom. (ännu inga inlägg om detta)

Jag har jobbat med träning, hälsa och ledarskap i hela mitt liv, allt från butikschef på hälsokost, till gym-entreprenör, till ansvarig på simklubb, huvudtränare i förening och har även studerat på mastersprogrammet på GIH (idrottshögskolan) och jobbar just nu som platschef på ett klättergym.

Bloggen om livet, vandring och andra äventyr, ärligt och osminkat. 

Vem är jag?

Skribent, chef och entreprenör.
Jag är 43 år, gift med Patrick sedan 2001, vi har 3 barn: 17, 14 och 12 år.
Bor på landet utanför Stockholm.

Fotocred: @monikawounder

One Reply to “Om mig/ kontakt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.