Åh du ljuva Semestertid, wifi for the win

Men hur kommer det sig att man alltid känner sig lurad när man hämtat ut hyrbilen? Vi hade bokat en bil på nätet, men nu vill de att vi lägger till en extra försäkring och bensin, kanske en extra förare och nåt annat bra tillägg? Men betalade vi inte för det när vi bokade på nätet? Skitbra. Försäkringen kostar dubbelt så mycket extra som hela bilhyran. Jamen tack! Den tar vi ju jättegärna! Verkligen Inte.

40 grader i Bilen, skulle det inte vara lite kallare i Juni?

Vi åker till det lilla huset som mina föräldrar köpte 1999. Det ligger utanför Alicante, i närheten av Torrevieja vid Costa Blanca. Här bor det idel engelsmän, tyskar och många skandinavier. Husen är vita som i Grekland och restaurangerna serverar indisk eller kinesisk mat. För att se Spanien, måste man åka en bit bort. När vi åkte till huset efter att ha bott i Madrid ´99, tyckte vi att det var mysigt men väldigt ospanskt. Typ ingen pratade spanska och det fanns mest konstig utländsk mat på supermarket. Men sen när vi fick barn var det ändå rätt trevligt att ha nära till Bregott och en fräsch pool.

På den tiden bilade vi ner med barnen. Det tog 3-4 dagar. Det är mysigt att bila. Trevligare på alla sätt. Man hinner prata och komma i semesterstämning, bo några nätter på hotell och upptäcka nån ny ort. Flygresan tar 3-4 h.

Nu är vi här igen. Sist var äldsta grabben 12. Det var den åldern då han hade tröttnat helt på poolen, hatade att bygga sandslott på stranden och verkligen inte ville sitta på restaurang. Så vi åkte inte hit på ett tag.

Men nu tänker jag att man kan göra nya saker, kanske kan vi lära oss att vindsurfa, åka jetski eller cykla i bergen? Testa SUP eller kite? Nu när dom är så stora, kan man ju göra riktiga saker.

Jag hade bra ambitioner innan vi kom hit iaf.

Men för säkerhetsskull köpte jag 40 Gb internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.