Semester i Spanien Costa Blanca

Åh nu ska vi ha en sån där underbar semester, jag ska läsa och återhämta mig och bara slappa vid poolen. På eftermiddagen går vi och tränar på vårt gamla stammisgym, sen springer vi ner till havet, simmar lite och svalkar oss. Vi sätter oss på strandbaren tittar på solnedgången, filosoferar om livet och tänker långa tankar. Lite senare går vi till vår favvo tapasrestaurang och beställer in kulinariska läckerheter.

Ja eller så tar vi med oss gnälliga barn på semestern, som varken vill bada i poolen, äta tapas och som hatar sand. Bra idé. Verkligen. Knölig wifi är ju sannerligen det värsta en förälder kan göra mot sina barn. Mina stackars små änglar. 2 veckor i Spanien, vilket straff.

 

Barn 1: -Du har förstört hela min sommar.

-Men det är ju två månader sommarlov kvar när vi kommer hem.

-Ja, precis, det är BARA två månader kvar…åh nej, du har förstört allt.

-När jag var liten hade vi bara 6 veckor sommarlov.

-Ingen bryr sig om hur det var när du var liten, mamma. INGEN!

Barn 2: -Jag vill inte äta det där.

-Men har du smakat?

-Nä det luktar illa!

-Men har du luktat på det?

-Nä, men det ser ut som om det skulle kunna lukta riktigt illa. Jag tänker inte lukta på det!

Barn 3:-Kan jag få en euro?

-Till vad?

-Jag vill köpa en iphone i automaten där.

-Men det funkar inte, man vinner aldrig i de där automaterna!

-Jo, mamma jag vinner alltid.

-Nej, det går inte.

-Äsch. Kan jag få en euro? Jag lovar att inte köpa nåt i den där automaten med iphone.

Welcome to our holiday.

 

6 reaktioner på ”Semester i Spanien Costa Blanca

 • 23 juni, 2017 kl. 12:29
  Permalink

  Man har alltid en massa förväntningar innan semester. Du slipper i alla fall städa hemmet nu på semestern ??

  Svara
  • 23 juni, 2017 kl. 18:59
   Permalink

   Nä tyvärr så måste jag ju städa, tvätta, diska och sånt även under semestern…

   Svara
  • 23 juni, 2017 kl. 18:57
   Permalink

   Hoppas kan man ju alltid ?

   Svara
  • 23 juni, 2017 kl. 18:56
   Permalink

   Ja eller hur! ?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.