Dag 6 av en Ironman på en vecka

Lördag 21/1- 2017

kvarvarande sträcka:

Simning: 0 km

cykling: 56 km

Löpning: 20,3 km

Fuck, fuck, fuck liksom. När jag kommer till brevlådan så saknas det 1,5 km. Det gjorde ju skitont att cykla idag. Trots fint väder. Typ ondska överallt, men mest i rumpan och händerna och nacken och hjärnan, jag kan fan inte räkna. Och jag pressa mig ändå förbi min avtagsväg och körde 1,5 mil till.  Och väl tillbaks vid brevlådan kunde jag kunde inte cykla en meter till, de 5,5 milen idag hade ju redan tagit evigheters evigheter och vi har liksom uppförsbackar åt båda hållen på min väg. Orkar inte. Men men på nåt sätt kände jag mig jävligt nöjd ändå.

5 km löpning i skogen tog typ också skitlång tid och gjorde också ont. Men inte så ont som när jag började springa för några år sedan, då gjorde det ont i smalbenen så jag trodde jag skulle dö. Löpning var liksom inte något för mig. Nu är det andra bullar. Det gör liksom mer ont i överallt. Sådär skönt jämnfördelat ont, inget som sticker ut. Inte ens högervaden ger sig tillkänna. *ta i trä*

Resultatet hittills: De drar repet om en knapp timme och jag har lite cykling och 15 km löpning kvar…skit också…snabba på!!!

Suunto Ambit3, sportklocka.

Nästan lite överflödigt med dubb idag. Men har inga andra grova däck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.