Dag 5 av en Ironman på en vecka

Fredag 20/1- 2017

kvarvarande sträcka:

Simning: 0 km

cykling: 120 km

Löpning: 20,3 km

 

En sån där dag där allt är perfekt. Några plusgrader och sol. Is bara där vägen är skuggad och det enda som stör på cyklingen är det överblivna gruset, men det ligger faktiskt inte överallt. En sån där dag där det enda man kan klaga på är att man fick solen i ögonen. Så det blir ju ett skittråkigt inlägg. Sorry för det.

Jag bor mitt i ett av Stockholms bästa cykelstråk: Färingsö. Fördel: jag kan börja cykla på riktigt redan nere vid brevlådorna. Nackdel: jag måste cykla fram och tillbaka för att det ska bli några mil och passera mitt hus utan att bege mig hemåt, detta är svårare än man tror. Och man blir alltid kissnödig, eller hungrig, eller gör inte ryggen lite extra ont, sådär konstigt ont, så att det är bra att bryta träningen nu? Men inte idag. Såklart. Så jag cyklar mot stan fram och tillbaka, och sen cyklar jag åt andra, mot Färentuna, fram och tillbaka. Sen är jag klar. Lite tråkigt, men jag överlever. Det är ju ganska vackert iaf, med vattnet, åkrarna, de gamla ladorna och golfklubben. Och solen förstås. Glöm inte solen. Det är ju nästan så man kräks. Tur bilarna tutar argt åt en ibland.

6,4 mil cykling blev det. Längsta cykelturen för iår. Och förra året också, förresten. Eller faktiskt: Längsta fucking cykelturen sen Vätternrundan 2015. Wohoo! Ja ni vet en såndär dag, var det idag. Imorgon blir det ändring. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.