Dagens outfit, samma som alla andra dagar

Dagens outfit. Du skämtar?

Jag springer i mina längdåkningsbyxor och åker längd i min joggingjacka. Och så har jag samma rosa mössa alltid, förutom när den måste tvättas eller när jag gömt mössan för mig själv. Då tar jag en annan mössa som ligger på hallgolvet eller i nån låda. 

Jag har tunna handskar när jag springer och skinnförstärkta vid längdåkningen. 
Ok vad mer? Ull-underställ, samma/lika på båda. Har två olika så man hinner tvätta. Idag en tröja över understället för det var typ kallt när jag klev ur bilen. Det var fel!! Det vart varmt när man började röra på sig. Tänka sig!!
Mjukt linne under ull-underställströjan för jag tycker att allt kliar. Även merinofår och lama, alpacka och all acryl.
Men skit i vad du har på dig och spring!
Inte ens om jag har skitcoola kläder kommer jag att bli mindre kass. 

Och det känns ju sådär att se flaschig ut i skogen bland älgarna. Ingen ser ju hur man ser ut! Ni stackare som måste springa i stan bland folk och fä: Spring när det blir mörkt! Köp en pannlampa på Clas Ohlson för 149kr, funkar superbra! Ingen ser hur din pannlampa ser ut, alla blir bländade ändå. 

Fördelen med mörker är ju också att ingen ser hur eller hur fort du springer. 
Eller så skiter man i vilket. Sätt en bra låt i lurarna och ge dig ut, idag är det du som äger vägen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.