Dom bästa deltagarna

Det enda du behöver göra är ditt bästa. 

Brottning. Inner warrior. Crossfit next. Olika pass avlöser varandra. Många likheter men ändå olika. Nej inte sqats igen. Inte släpa folk igen. Inte planka igen. Såg du inte förra passet? Kan vi inte få göra nåt nytt? 
Helt plötsligt bryter en tjej foten. Hur kunde det hända? Ambulansen kom och PT-fias pass avbryts och ställs in. 
Jag blev lite omskakad. Det brukar vara jag som bryter nåt, om nån överhuvudtaget bryter nåt. Det här är första ggn sedan mina två senaste olyckor att det är någon annan som bryter nåt. Det brukar vara jag. Shit, jag vet hur det känns. Bäst jag slutar medans jag är hel. Skulle inte tro det.
Nu crossfit.
Jag äter nåt och känner att energin återkommer. Men jag har inte dom lårmusklerna som crossfitinstruktören eller den passionen för träningen som ptfia har. Men allt du behöver göra är ditt bästa. 

Fick sociala medier pris precis för bra instagramnamde/bloggande se #beyourbest2013 . En goodiebag :). Tackar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.