Poddpremiär! Om mitt äventyr Nordkalottleden 2018

“Adventure Academy” podden finns där poddar finns. Lyssna på avsnittet här.

Jag har poddat för första gången! Det var jättenervöst och superkul. Alla på äventyrsutbildningen har fått spela in ett poddavsnitt om sitt äventyr.

Jag och min kurs-kompis Dan intervjuar varandra i detta avsnitt. Dan ska till Elbrus, Europas högsta berg och jag ska vandra Nordkalottleden, som du kan läsa mer om här.

Med en mick mitt i ansiktet börjar vi prata. Försökte att inte tänka på att allt man sa skulle bli förevigad. För alltid. Det är väl ändå ingen som lyssnar på denna pod. Skärp dig. Va dig själv, avslappnad och normal.

Jag börjar prata om anledningen till varför jag valde denna led, vad pilgrimsleden Camino de Santiago har med allt att göra och hur jag tränar inför vandringen. Det var precis ett år sedan Patricks hjärtstopp, när vi spelar in och jag är allmänt gråtmild.

Det smärtar mig att höra om hunden som nu kanske inte alls ska följa med. Inget kommer bli som jag hade tänkt.

Har du känt så någon gång att du bara sitter och väntar? Att det mesta inte blev som du hade tänkt? Men du har gjort det du ska och avslutat allt och du väntar. Det är någon annan jävel som ska ta ditt nästa steg. Jag hatar sånt. Så jag sitter och planerar alternativa planer. Både för i sommar och för hösten. Men en sak är säkert, jag kommer inte iväg på mitt sommaräventyr nu i juni, kanske i juli eller i augusti. Om jag blir av med hunden behöver jag fundera om. OM hon ska följa med också. Allt har kastats omkring. Jag vet ingenting. Jag behöver en paus.

Så nu åker jag till Spanien en sväng. Oväntat, spontant och välbehövligt. Till mitt hus där, till tryggheten.

Men först och främst, lyssna på podden!

“Adventure Academy” podden finns där poddar finns. Eller lyssna på avsnittet här.

Alla som är med i utbildningen kommer att göra ett sommaräventyr, lyssna och bli inspirerad av oss. Kanske är även ditt nästa äventyr med. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.