Supersaturday Stockholm

Stämningen var hög och instruktörerna har pojkbands-idol status. Alla skriker och klappar händerna när de kommer in. Härligt! 

Men inte är dom bättre än några andra instruktörer, egentligen.
De glömmer att tala om vad man ska göra, eller gör några andra coola moves, för att stayla. Kul. Alla stannar upp. Några gör movsen ovetande om att de inte hörde dit. Men stämningen är på topp och efter en kvart har många lämnat salen för att de blev inmosade i sargen.

Det var för alldeles för fullt och alldeles för lite luft. Några av passen hade deltagarbegränsning (typ rpm pga begränsat antal cyklar 250st) resten var överfulla, man stod på väskorna som folk lagt längs med sargen och körde. Man sparkade sin granne och trampade på nåns sko. Man kunde inte ta ut rörelserna och man var tvungen att ducka för slag på bodycombaten. 
På bodyattacken var en extra effekt att golvet gled med i rörelsen. Tänk dig en badrumsmatta uppochner och sen gör du sidosteg och glider på ett ben åt sidan. Vi är väl en 500 pers som glider åt sidan samtidigt. Från sida till sida. Kändes lite som lustiga huset. Fast utan det lustiga.
Kostnad 1120kr, lunch ingick. Jag tog två.

Förutom det vanliga programmet med Les Mills designade klasser gjorde Les Mills också sin kvartalasfilmning på globenarenan. Det innebär att de filmar nya koreografier eller releaser som dom kallar det. Alltså instruktörsvideoer, de som les-mills-instruktörerna tittar på inför att ett nytt program släpps. 
Men om du ville vara med på filmningen i globen måste du betala 180kr extra per klass. Vet inte varför. För att folk betalar det antar jag. Det kostar  ju ganska mycket med statister normalt sett. Les Mills är smarta eller affärsmässiga och det är väl bra kanske. Allt för folkhälsan.
Passen jag körde idag:
Bodyattack- trångt med trasigt golv
RPM- bra pass, men dålig luft
Bodystep- första ggn för mig någonsin
Bodycombat- haha skämtar dom? Sidokick Yeah right,drog över tiden så hann inte till gritten. 
Grit plyo-fullt
Om jag skulle återvända nästa år? Troligtvis. Och betala extra för filmklasserna som har begränsat antal deltagare.
Man fick denna väska när man gick hem märkte jag av en slump. Tur.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.