Vuxensimning nivå 3 spårvägen sön kl.8

Jag har börjat simma på söndag morgnar. De flesta i min grupp har återupptagit simningen igen i vuxenålder efter att ha simmat och tävlat som barn/ungdom. Jag är där som ett wildcard, eller det känns som om jag anmält mig till fel grupp, men alla är så trevliga och jag lär mig massor att jag inte vill byta.
Målet för gruppen är att simma 5 km på 2 timmar i olika serier. Idag körde vi mindre fjäril och mycket polo-sim, vilket är crawl men med huvudet rakt fram/uppåt hela tiden. Skitjobbigt. Men fart T2 dvs 50%.
Jag var tvungen att hacka bort några längder för att inte ligga efter dom andra för mycket och för att tränaren sa åt mig att vila mer emellan. 
-you’ll pick it up eventually, don’t worry, take your time and catch your breath!
Jag vet inte varför han pratar engelska, men det är uppfriskande att nån säger åt mig att inte ta i så mycket.
Helt tvärtom vad jag alltid intalar mig själv. 
– kom igen nu! Du klarar lite till. Kom igen!!
Jag måste ge mig själv lite mer kred. Och invänta resultaten som alltid kommer, efter hård träning.
Nästan som av sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.