Fitnessfestivalen 2014 branschdagarna

På väg mot fitnessfestivalen och alla fitnessmänniskor. Dessa människor är både skrämmande och starka. Idealen är extremt sjuk och freakshow-varning finns i varje monter. Och inte minst bland besökarna. Och då talar jag inte om tävlingarna som sker samtidigt- Luciakuppen. Jag ger upp. 

Är det snyggt med brun utan sol? Ryggmuskler som syns framifrån? Silikonbröst och getingmidja? Löshår och exstensions? Stora läppar? Kroppen skulpteras till en karikatyr. 
Jag ger upp.
Varför är jag här då?
VIP inbjudan. Jag är beslutsfattare på företag inom gymbranschen. Och jag är lättköpt. Jag erkänner. Men två dagar med gratis föreläsningar, mat, champagne och goodiebags tackar jag inte nej till så lätt. 
Letar efter nya rön, nya idéer, nytt inom branschen. Träffar kollegor, tittar på Curves-anläggningar i Göteborg.
Testa nya träningsredskap, lyssna på föredrag och hoppas kunna köpa en och annan stödstrumpa på erbjudande.
Och titta på ryggmuskler som syns framifrån, getingmidjor, magrutor, silikonbröst och orangea människor, förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.